Ne. Ano. Ne.

10.12.2008 10:41

Proč se název tohoto článku jmenuje tak prapodivně a záhadně? Pravidelnému a dobrou pamětí obdařenému čtenáři rubriky souhrn kola to musí být hned jasné. Jedná se o odpovědi na otázky položené v minulém článku.

Ne. Tento víkend nebyl ve znamení návratu Hudčic na přední pozice. Hned v sobotu jim byl nemilosrdně uštědřen debakl 1:8 od hostů z Plzně, kteří vůbec nebrali ohledy na to, že utkání je rozlučkovou párty pro Leopolda a Tomáše Komárky a dali tak důrazně najevo, že autor minulého článku v odstavci o nejvyšších prohrách domácího týmu se opomněl zmínit o jejich rozhodujícím vítězství v závěru prvního ročníku. Veškeré debaty mohou být ukončeny. Po tomto víkendu drží primát Plzeň! Plzeňští drží prozatím i jiný primát. Jako jediný tým ještě v tomto ročníku neztratili bod a po jasném nedělním vítězství nad Kudrnatými Vopicemi jim patří vedoucí pozice. Hudčické mužstvo sice sobotní porážka pořádně poznamenala, ale nedělní duel s oldmanem odehrálo o mnoho zodpovědněji než předchozí. Tým oldmana je však v této sezóně jako vyměněný a pěkně všechny favority prohání. Po čtyřech odehraných kolech mu dokonce patří 3. pozice! S Hudčicemi vybojoval bod a podlehl až v dramatickém prodloužení, když ve 101.minutě rozhodl o vítězství hostů Servác Velebný.

Ano. Kudrnatý Vopice vstřelily konečně gól. A ne jen jeden a dokonce zaznamenaly vítězství, díky němuž se Kudrnatky drží v kontaktu s ostatními týmy. Hned v sobotním zápase se jim totiž podařilo porazit dosud ne příliš výrazný tým HC AVALAN 3:2 a připsaly si tak premiérové body do své bilance. Že jejich střelecké probuzení bylo spíše náhodné se ukázalo hned v následujícím duelu s Plzní, kdy se vopičí útočníci vůbec neprosadili, což znamenalo prohru 0:4.

Ne. Propad Ton Boys nepokračuje. Jako vyměnění odehráli Ton Boys poslední dvě utkání. Nejprve v sobotu zbrzdili vzestup Tukanů a po výborném výkonu vybojovali sice těsné, ale důležité vítězství 2:1. Následující den zdolali rovněž po boji AVALAN na jejich ledě 4:3 a v tabulce se tak zaslouženě katapultovali na pěknou 4. pozici.

A na který tým jsme se v minulém souhrnu nezeptali, ale zaslouží si pozornost? Samozřejmě, zbývají nám Plzáci. Ti jakoby se úvodním drtivým vítězstvím nad obhájcem titulu nechali ukolébat a prohráli vše, co se dalo. Jako omluva může sloužit fakt, že týmu v obou zápasech chyběli oba brankáři, kteří podle důvěrného zdroje podlehli střevní viróze způsobené nadměrnou konzumací domácích klobásek. Zaskočit za ně tak musel netradičně srbský útočník Sergije Janković, který i přes na útočníka dobrý výkon nemohl střelám Tukanů a oldmana celý zápas odolat. Plzákům tak po dvou odehraných víkendech patří až předposlední 7. příčka.

Zpět